skip to Main Content

Taman Perda Indah (Fasa 2B – Fasa 7)

Taman Perda Indah (Fasa 2B - Fasa 7)

Pengenalan Projek:

Taman Perda Indah ini adalah merupakan sambungan pembangunan bagi Fasa 2B hingga Fasa 7. Projek ini telah diambil alih oleh pemaju GDW Mengkuang Sdn Bhd. Lokasi projek ini terletak dalam lingkungan kawasan yang strategik, iaitu berhampiran dengan Bandar Bertam, Bandar Tasek Gelugor dan hanya mengambil masa 8 minit ke Lebuhraya Bertam yang berjarak 6.7km. Kemudahan awam seperti sekolah-sekolah, Institusi Pengajian Tinggi, Hospital Kepala Batas, Kiosk Bertam, Mydin Cawangan Bertam, Masjid Abdullah Fahim, Politeknik Metro dan lain-lain institusi kerajaan juga berada berhampiran dengan Taman Perda Indah. Hal ini menunjukkan kawasan Taman Perda Indah berada tepat dalam kawasan yang pesat membangun serta dikelilingi kawasan alam semula jadi.

Taman Perda Indah ini merupakan projek yang merangkumi Rumah Teres 1 Tingkat, Rumah Berkembar, Rumah Sesebuah dan Kedai Pejabat.

Pendaftaran juga telah dibuka kepada semua bagi Fasa 2B dan Fasa 3. Pihak pemaju kini dalam proses bagi mendapatkan kelulusan Lesen Pemajuan Perumahan dan Permit Iklan dan Jualan (APDL).

Setiap golongan dari pelbagai peringkat pendapatan mampu memiliki rumah ini kerana harga jualan yang ditawarkan adalah berpatutan di mana bermula daripada RM175,000.00 dan ke atas. Justeru, anda yang inginkan penempatan di kawasan yang mempunyai keseimbangan gaya hidup bandar dan ketenangan alam semula jadi mestilah memiliki sekurang-kurangnya sebuah rumah di Taman Perda Indah ini.

Kemudahan yang boleh didapati di Taman Perda Indah ialah Surau, Dewan dan Pusat Perniagaan.

Taman Perda Indah (Fasa 2B - Fasa 7)

Ringkasan Projek:

  • Jumlah Unit › 399
  • Jenis Rumah › Rumah Teres 1 Tingkat, Rumah Berkembar, Rumah Sesebuah, Kedai Pejabat

Pemaju Terlibat:

GDW Mengkuang Sdn. Bhd.

Kemudahan:

Surau, Dewan, Pusat Perniagaan

e-permohonan perumahan Perda
Hubungi kami
Perda Ventures Incorporated Sdn Bhd

Lot PT 711, MK 12,
Jalan Kubang Menerong, 13300,
Tasek Gelugor,Seberang Perai Utara,
Pulau Pinang.

Telefon: 04-573 7859
Fax: 04-573 3858
Emel: info@pvisb.com

Waktu Urus-niaga

8.30 pagi – 5.30 petang
(Dibuka setiap hari kecuali Sabtu, Ahad dan cuti umum)

Peta Laman
Ikuti Kami di
Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA)

Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA)

When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorized service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

Back To Top

Hakcipta Terpelihara ©
PERDA VENTURES INCORPORATED SDN BHD.